De behandeling

Eigenlijk is deze energieoverdracht niet beperkt door tijd of ruimte. Met een recente foto kan deze energie ook door worden gegeven.
Voor mij is het van belang met deze krachten op een verantwoordelijke manier om te gaan, daarom is de persoonlijke begeleiding in een direct contact in mijn praktijk net zo belangrijk als de energieoverdracht zelf.

Eerst begin ik met een inleidend gesprek. Daarna volgt de behandeling. De geneeskrachtige energie geef ik door via mijn handen.

Hoe wordt deze energieoverdracht ervaren?

Dit kan variëren. Veelal worden er tintelingen of warmte waargenomen. Ook innerlijke rust binnen enkele minuten en afname van klachten of juist tijdelijke toename zijn effecten van de energieoverdracht.

De ene keer is er veel te voelen en een andere keer minder. Dit is afhankelijk van de toestand op dat moment en van de persoonlijke gevoeligheid in het algemeen.

Mijn streven

Mijn streven als paranormaal genezer:

  • Pijnklachten verminderen of zelfs laten verdwijnen.
  • Stabiliteit geven, zowel psychisch als lichamelijk.
  • Negatieve energie, pijn of spanning wegnemen en geneeskrachtige energie terug geven, waarop een fase van bevrijding en loslaten van onverwerkte emoties volgt.
  • Bevrijd worden van een (energetische) ballast.
  • Door de behandelingen en gesprekken ontstaan rust in het hoofd, nieuwe inzichten en daadkracht.
  • U het gevoel te geven dat u er niet alleen voorstaat in uw persoonlijk proces.

Mijn streven is pijnklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen en stabiliteit te geven op zowel psychisch als lichamelijk vlak

Praktijk 

Burgemeester Mijnlieffstraat 2
1761 BM Anna Paulowna, Nederland
Tel. 0223 - 53 42 58
mjrpieterse@xs4all.nl