Wie ben ik?

Het paranormaal genezen gaat ver terug in onze familiegeschiedenis. Mijn overgrootmoeder was een sterk “ziener” evenals mijn vader een sterk medium en genezer was. Bij mij begon op een leeftijd van 11 jaar de helderziendheid zich te ontwikkelen.

Marjoke Pieterse - portret tuin

Niet eenvoudig

In het begin was het niet altijd eenvoudig om hiermee om te gaan. Ik had helderziende waarnemingen die ik niet kon plaatsen. Ik wist me er geen raad mee en had geen idee wat ik ermee moest doen. Maar omdat deze gave in mijn familie al bekend was, kon ik met mijn vader daarover praten. Hij begeleidde mij hierin maar uiteindelijk is het een weg die je zelf moet bewandelen en ervaren.

Heldervoelen en helderweten

Naarmate de jaren vorderden, kwamen naast mijn helderziendheid ook heldervoelen en helderweten erbij. In die tijd ontdekte ik ook mijn gave om mensen genezende energie te geven. Mijn vader begeleidde mij in dit proces. Hij liet mij zien hoe ik in deze, voor mij vaak verwarrende, wereld mijn weg kon vinden en deze gave positief kon inzetten.

Praktijk overgenomen

Op mijn 20e was het zover om de praktijk van mijn vader zelfstandig voort te zetten. Op 1 januari 1980 ben ik officieel begonnen.

Het voelt voor mij als een voorrecht om genezing en inzichten te mogen geven aan mensen met de meest uiteenlopende ziektebeelden, klachten en problemen.

Ik ben dankbaar dat veel mensen in mijn praktijk de weg naar innerlijke harmonie hebben mogen vinden.

Het voelt voor mij als een voorrecht om genezing en inzichten te mogen geven aan mensen met de meest uiteenlopende ziektebeelden, klachten en problemen

Praktijk 

Burgemeester Mijnlieffstraat 2
1761 BM Anna Paulowna, Nederland
Tel. 0223 - 53 42 58
mjrpieterse@xs4all.nl